A lélek figyelmeztetései

dualitás 2

  Fontos megvizsgálni, hogy miként tud a lelkünk Atma része figyelmeztetéseket küldeni. Amikor égi szinten energetikailag kialakul az a fizikai test, melybe a lélek beköltözik, genetikai szinten kódolva van a figyelmeztetés. Ezek fizikai tünetek, egzisztenciális, párkapcsolati problémák, stb. A lelkünk a többi lélektárssal energetikailag össze van kötve.

Mi a karma?

karma

A karma lényege: Alapja a dualitás, vagyis megint az „érem két oldala”. A Teremtő úgy döntött, hogy az emberi lélek inkarnációi során mindenféle érzelmeket tapasztaljon meg pozitív és negatív értelemben. Ez azt jelenti, hogy a karma és a dualitás kézen fogva járnak. Mint már írtam, ezeket az érzelmeket sokféle, és teljesen különböző szituációkon, vagyis életeken […]

Mi a dualitás?

dualitás

A teremtés és az életterv készítése kapcsán már említettem a dualitást, vagyis a kettősséget. Mély tartalommal bír az a bölcs magyar közmondás: „Az érem két oldala!” Az érem attól érem, hogy két oldala van. Ettől egy egységes egész. Mielőtt a részletes boncolgatásba belemennénk, nézzünk szét a világban, hogy hol találunk dualitást.