Bevezető

Bevezető

Kedves Olvasom!

Köszönöm, hogy kíváncsi vagy gondolataimra. Engedd meg, hogy meginvitáljalak egy utazásra, melyet az én spirituális gondolataimban teszünk.

Az úton lesznek állomások, melyek mindig egy témát, gondolatot dolgoznak fel. Természetesen, a Te döntésed, hogy melyik állomás érdekel, és figyelemre méltónak találod, hogy megállj és mélyebben foglalkozz vele, vagy akár hosszabb időt maradj egy állomáson.

Az úton folyamatosan haladunk, és mindig lesznek és vannak újabb és újabb közlendőim. Remélem, hogy sokan csatlakoznak hozzánk, és az információkra kíváncsian jönnek velünk.

Minden útitársamnak, kívánom, hogy örömteli legyen az együtt töltött idő. Kívánom, hogy mindenki találja meg azt a témát, mely Őt érdekli. Ha pedig kérdések merülnek fel benne, az írásaimban találjon választ.

Ha viszont a saját életeddel kapcsolatban vannak kérdéseid, fordulj hozzám bizalommal, hogy együtt találjuk meg a választ. Végül szeretném elnézéseteket kérni a tegező stílusért, de számomra a fizikai test kora nem számít. A lélek pedig kortalan, mivel az Univerzum számára ismeretlen a tér és idő.

Várlak, menjünk együtt!

Miryamme