életterv készítés

Mielőtt a Földre inkarnálódunk élettervet készítünk. Földi életünk megértéséhez szükséges, több olyan részlet tisztázása, mely olyan, mint a puzzle. A kis darabok helyére rakása, hogy a teljes kép kialakuljon. Amikor a lélek egy új inkarnációra készül, eltervezi, hogy mit szeretne megtapasztalni. Mi lesz az a komoly feladat, melyet céljául tűz ki.

„Összeül” égi mestereivel, és megbeszéli, hogy a tapasztaláshoz, milyen életút a legalkalmasabb. Mesterei több lehetőséget vázolnak fel. Megmutatják az ajánlott eseményeket, testet, társadalmi körülményeket, országot, stb. A lélek választ, eldönti, hogy melyikkel tud a legjobban azonosulni. Amikor igent mond, megkeresi azokat a lelkeket, akik részt vállalnak ebből a „színdarabból”.

Természetesen itt is minden a mesterek irányításával történik. A társakat, akik a legközelebbi tapasztalásának résztvevői lesznek, a szűk lélekcsaládjából választja ki.

Mit jelent a lélekcsalád?

Általában 8-10 lélek alkot egy lélekcsaládot. Semmi köze a földi családunkhoz. A családnak vannak szorosabban és kicsit lazábban kapcsolódó tagjai. Évezredek során közösen tanulnak és tapasztalnak. A lélekcsalád tagjai, földi életeikben lehetnek egymással pozitív kapcsolatban, de lehetnek a legnagyobb ellenségek is. Bármilyen kapcsolatuk lehet, pl. férj-feleség, gyermek-szülő, testvérek, barátok, kollégák, vagy ellenségek. Itt mind a két félnek meg van a tanulás lehetősége a közös vállalásban.

Biztosan szembeötlő, amit az ellenségekről írtam. Nos, miután a cél a tanulás, és a lélek tapasztalatot akar szerezni, ezért a lélektársam nem azt nézi, hogy a Földön bántani fog, hanem azt tartja szem előtt, hogy én mit akarok tanulni. Szeret engem annyira, hogy segít nekem a megfelelő tapasztalat megszerzésében Természetesen a másik fél számára is, ott lesz a tapasztalat megszerzésének lehetősége.

Nézzünk egy példát.

Nagyon leegyszerűsítve írom le.

X lélek eldöntötte, hogy a megalázottság megismerése lesz a célja. Ehhez kell valaki, aki ebben segítségére lesz. Y lélek célja, hogy megtapasztalja, milyen érzelmeket élhet át, ha másokat megaláz. A két lélek eldönti, hogy együtt megélik a Földön célul kitűzött programot. Megszületnek, nem emlékeznek a vállalásra.

Miért, mert lehet, hogy nem teljesítenék be. Akkor, viszont ha sikertelen a tapasztalás, újból vállalni kell ezt a témát. Mint írtam legközelebb nehezebb körülmények között. Tudom, hogy rögtön jön a kérdés, hogy miért kell ilyen feladatokat bevállalni. Mert a Teremtő duálisra alkotta a világot.(erről nagyon részletesen, a Dualitás pontban találsz leírást). A Sötétség és a Fény alkotja az egészet.

A kedvenc mondásom, az „Érem két oldala”.