4 részből álló képzés. Minden rész kettő napos. A tanuló a képzés mellett komoly írásos anyagot kap. Amikor a 4 részt átvettük, tartunk egy konzultációs napot, amikor tisztázzuk a felmerülő kérdéseket. A leglényegesebb, azonban az „összeolvasás” gyakorlása.

  • 1.rész: Születési analízis, a név és a születési dátum alapján. Ez a számítás az alap, melyet részletesen megmutatnak a további részek. Tanulófolyamat és tudás számítása.
  • 2.rész: Energetikai kapuk alapján, megtudjuk, hogy tanulófolyamatok milyen figyelmeztetést produkálnak. Egészségügyi, párkapcsolati, egzisztenciális, stb. ha nem tanuljuk a vállalt feladatot. Itt a tudást is megismerjük.
  • 3.rész: Szoláris számok. Lényege, hogy megtudjuk, milyen események jönnek életünkbe, melyeken keresztül tanulni tudunk, illetve a tudásunk képesek vagyunk használni.
  • 4.rész: Tovább, bontjuk alá a tanulást, és a tudást. Megtudjuk karmikus tartozásunk, erre az inkarnációra. Megtudjuk, milyen rejtett képességeink vannak.
  • Konzultációs nap: gyakorlás, az elemzés részeinek összeolvasása. Válasz a felmerülő kérdésekre.

Fontos, hogy senki „kezét nem engedem el”. Tanítványaimnak bármikor segítek.

Igaz, hogy több részből áll, de a részek kapcsolatban vannak egymással, és ha jól ”olvassuk”, akkor megtaláljuk a gyökeret, és azokat hozzá tartozó elemeket, amelyek csak segítenek kibontani a lényeget. Vagyis amikor az egész elemzést összességében nézzük, megtaláljuk az okot, és az ebből következő összes okozatot.

Természetesen ide is igaz a megállapítás, hogy a saját gyakorlásunk juttat el minket a mélyebb értelmezéshez. A gyakorlás által egyre mélyebb és mélyebb értelmet kap tudásunk. Fontos, hogy az elemzés alanyával beszélgessünk, hogy az a bizonyos probléma élete mely területére érvényes. Ebből tanuljuk a legtöbbet.

Minden ember élete más. Hiába választ két ember egyforma tanulófolyamatot más és más élethelyzetben, szituáción keresztül tanul. Még az ikrek esetében is ez igaz.

Pl. Két lány az önmegvalósítást választja tanulás céljaként. Az egyik gazdag családba születik és vinnie kell tovább a család vállalkozását, de ő zongorista akar lenni. A másik szegény családba születik, és a családi hagyomány szerint férjhez kell menni.

Azonban ő gyermekorvos akar lenni. Melyiknek sikerül kitörni a családi elvárásból, és megvalósítani önmagát?

A cél egyforma, csak az odavezető út és körülmény a meghatározó, és teljesen más.

Aki gyógyító akar lenni, vagy segíteni akar az embereknek, annak, hogy sikeres legyen, szükséges lenne az elemzés ismerete.