Rólam

 

Miryamme vagyok, túl a 70-en.

Életem hosszú éveken keresztül a munkáról, családról, egzisztenciateremtésről, szakmai tanulásról szólt. Mindezek nagyon sok tapasztalatot jelentettek számomra. Igaz, hogy teljesen az anyagi világot éltem, de mélyen a felszín alatt ott készülődött kitörni a spiritualitás. Mint amikor a gyermek felismeri, hogy tudja „saját szárnyát” használni, bennem ilyen robbanásszerűen megváltozott valami, és felszínre tört, mint egy vulkán.

Felismertem, hogy ez a spirituális tanulás utáni vágy. Azonnal, tanulnom, fejlődnöm kell. Sőt olyan érzéseim is támadtak, hogy késésben vagyok.

Ez igen fájdalmasan érintett, ezért „turbóra” kapcsoltam. Kicsit átestem a ló másik oldalra és csak a spiritualitás érdekelt. Évek múlva jöttem rá, hogy ez sem helyes.

Hol van az egyensúly? Fontos, hogy éljük meg az anyagi világot, akarjunk testi, lelki, szellemi bőségben élni, de legyen ott a tudatosság, a miértek keresése, és lehetőleg a válaszok megtalálása. A felismerések adják meg azt a szellemi belső boldogságot, mely megteremti az egyensúlyt. Akkor lett a jelmondatom egy kínai közmondás:

“A tanítók kinyitják az ajtót, de bemenned neked kell”

Ezek a megrázó események több mint 20 évvel ezelőtt történtek.

Azóta folyamatosan tanulok, dolgozok magamon. Meditációk és a saját élettervem elolvasása után (Akasa Krónika), eljutottam arra a pontra, hogy tapasztalatomat, megszerzett tudásomat át kell adni másoknak.

17 éve foglalkozom életviteli tanácsadással. A tanácsadáshoz segítségül hívom az Akasa Krónikát, Kabbala számmisztikát, és a megtanult gyakorlatokat, technikákat, de nem utolsó sorban a 70 év tapasztalatát.

Ha megtisztelsz bizalmaddal szívesen és nagy szeretettel nyújtok segítő kezet, hogy Te is egy sikeresen megélt inkarnáció után térhess vissza a fénybe. „IGEN EZ SIKERÜLT”. A változás és a változtatás fontos, mert ezekből nyerjük azt a tengernyi tapasztalatot, melyet, mint bölcsességet visszük magunkkal, amikor visszatérünk a FÉNYBE.