számmisztika elemzés

 

Tulajdonképpen miről is szól a kabbala számmisztika elemzés?

Amikor valaki bejelentkezik elemzésre, vagy csak érdeklődik, felteszi a kérdést, hogy ez mit jelent. Nyilván telefonon csak kevés információval szolgálhatok. Viszont amikor igent mond és találkozunk. Elmondom, hogy mire készüljön. Most azért, hogy ha telefonon bejelentkezik, tisztában legyen, hogy mire vállalkozik, egy általános tájékoztatást szeretnék adni. Sőt úgy gondoltam, hogy a végén egy kis rövid elemzést is bemutatok. De csak a végén. Addig legyen türelmed kérlek végig olvasni, mert a példa csak így érthető meg. Olyan tanártól tanultam az elemzést, aki közvetlen tanítványa volt a kabbala számmisztika megalkotójának. Egy Svájcban élő kabbalista matematikus műve. Természetesen a misztikus kabbalára épül. Vagyis a Kabbalisztikus Életfára és a teremtésre. Az Életfa maga az Isteni terv, és annak megvalósítása. Az Életfán vannak Szefirák, vagyis Isten megnyilvánulásai (pl. szeretet, erő, stb.). A Szefirák között ún. ösvények, vagy utak vannak. Ezek megegyeznek a tarot kártya 22 nagy Árkánumával (Nagy titkok). Viszont semmi köze a kártyavetéshez. Az utak a mi tanulófolyamataink, és tudásunk megmutatkozásai.

Én azt szoktam mondani, hogy a születésünk tortája, mely 3 szeletre oszlik. A kezdet és célt tanulófolyamatára, és az ahhoz szorosan kapcsolódó tudásra. Ha nem hoznánk tudást, akkor tanulni sem tudnánk.

Az elemzés még a továbbiakban 4 résszel gyarapszik. Ezek nem új információkat adnak, hanem mélyebben feltárják, hogy mit is tanulunk, és milyen képességet hoztunk a jelen inkarnációra. Mindig az a képesség a legerőteljesebb, mely az adott leszületés feladatainak a legjobban szükséges. Ez a születési dátum összege. Amikor tovább lépünk az elemzésben megvizsgáljuk a testünk körül található energia kapukat (semmi köze a csakrákhoz). Ezekben a kapukban témák vannak, és a születési dátum határozza meg, hogy melyik tudás, melyik tanulófolyamat, és melyikben van figyelmeztetés. Ha a lélek nem ismeri fel tanulófolyamatát, vagy nem akar tanulni, akkor a lelkünk Fényben maradt része az Atma aktiválja az előre bekódolt problémákat, vagyis a figyelmeztetéseket. Amennyiben továbbra is sikertelen a tanulás, az Atma sokkal komolyabb figyelmeztetéssel hívja fel a figyelmet a tanulásra.

Lássunk, most egy konkrét példát:

Kedvenc témám az elengedés, azért, mert az emberek legalább 90 %-a küzd ezzel az élete valamely területén. Példa. Házaspár elvált, nagy vagyonuk van. Az egyik becsapja a másikat, és megszerzi a vagyon, jelentős részét. Most nincs jelentősége annak, hogy melyik a nő, és melyik a férfi. A becsapott, kisemmizett fél, nehéz helyzetbe kerül, és még évek múlva is azon siránkozik, dühös, hogy mit tettek vele. Pedig, azóta, az ő anyagi helyzete is rendeződött. Vagyis nem tudja elengedni ezt a veszteséget. Milyen tünete lehetséges. A haragja, a dühe bekorlátozza az ő életét, mert sokszor eszébe jut, és akkor előjönnek ezek a negatív érzelmek. Mivel korlát, milyenek lehetnek a tünetek? Emésztési probléma (nem tudja megemészteni), szív és érrendszer. Ha dühös felmegy a vérnyomása, ha ez sokáig tart állandósul a probléma. Balesetek, műtétek Aki nem képes elengedni és produkálja a tünetet, nem érti, hogy miért vannak ilyen betegségei. Azért, mert a lélek figyelmezteti, hogy figyeljen fel, mert valamit nem tanul. 

 

numerológia

 

Nézzünk a dolgok mögé. Menjünk vissza, a születés előtti élettervhez.

A lélek úgy dönt, hogy az elengedést akarja megtanulni, de ezt hogyan tudja. Pl. ebben a formában, ahogy leírtam. Az a bizonyos lélek, már emberi testben, azért csapja be, hogy lehetőséget adjon a másiknak, az elengedés megtanulására. Ők ebben születés előtt megegyeztek.

A számmisztika elemzés megmutatja, milyen a gondolkodásunk más emberekkel kapcsolatban.

De fény derül, a kommunikációnk minőségére, a megbocsátás képességére. Mennyire vagyunk toleránsak, vagy nem. Hogy állunk a döntéssel, az élet valamely területén. Mennyire élünk a jelenben. Megtudhatjuk, hogy az intuíciónkat, hogyan értékeljük át, és futunk bele butaságokba. De a karmikus tartozásainkat is kideríthetjük. Kiderül, hogy vártak e szüleink, vagy esetleg más neműnek, vagy az előző életben erőszakos halállal haltunk meg. Igaz, hogy az elemzés 5 részből áll, de ez egy összefüggő rendszer. Az 5 rész a részletezés, a mélyebb megismerés eszköze. Úgy gondolom, egy láncra felfűzhető.

Mindig van egy legfontosabb, ami a fő tanulófolyamat, ez az ok, a többi csak okozat. Ha az „okot” megtanuljuk, mint dominó, úgy dőlnek el az okozatok, vagyis szűnnek meg. Az elemzés nagyon részletes, és minden témát érint és kimerít. Ezért tart az elemzés 2-3 órát.

Az fontos, hogy együtt keressük meg azt az életterületet, melyen a tanulófolyamat és a tudás jelen van. Ezért, mondom mindenkinek, hogy a kabbalaelemzés, útmutató a saját életünkhöz. Olyan, mint egy kézikönyv. Végül a megígért elemzés: XY. Megszületik, s elkezdi földi tanulásának rögös útját. A születési „tortája”: Életét az Agresszió tanulásával kezdi, majd 27 éves korában hozzá veszi a célt az Ellenőrzést. Ehhez hozott tudás a Megbékélés. Korábbi életében agresszívan viselkedett, esetleg üldözött embereket, népcsoportokat. Most megkapja, hogy vele agresszívak. Az illetőben is sok a feszültség. A vele szembenálló ezt mutatja meg, hogy XY-ban milyen indulatok feszülnek. Meg kellene békülnie saját magával, de nem tud most még. Majd 27 évesen az ellenőrzést mellé veszi. Mindent kézben akar tartani, mert fél a tévedéstől. Ezért bizalmatlan, mindenkivel és magával szemben is. Vagyis megint ott az agresszió saját magával szemben. Fél a kudarctól, ezért is kell az ellenőrzés, és mások visszaigazolása. A félelem, a saját magunk elleni agresszió. Ha pedig mégis elkövet egy hibát, nem tudja megbocsátani magának, és ostorozza magát. Megint az agresszió és az ellenőrzés együtt jár. Pedig van képessége, hogy megbékéljen, de a tudást nem használja. Ebben az esetben önmaga felé is rosszul kommunikál, de valószínűleg mások felé is, és nem képes eldönteni, hogy megkísérelje a bizalmat gyakorolni. Milyen problémákat produkálhat a lelke figyelmeztetés képpen? Torok, mandula, arcüreg, fogak, asztma, emésztés, szív, műtétek, fejfájás, járási gondok, láb problémák, derék rész fájdalmai. Egzisztenciális félelmek (ha van pénz, ha nincs), gyereknevelési pánik, félelmek, depresszió, szélsőséges esetben öngyilkossági gondolatok, az öröm tüze hamu. Döntésképtelenség. Párkapcsolati gondok. Nem minden, de jelentős mértékben előfordulnak, a fenti tünetek. Ha elgondolkozik, hogy ezek mitől jelennek meg rendszeresen az életében, jobbik esetben segítséget kér, akkor minden esélye megvan a változtatásra, változásra.